Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Een cadeautje geven is vaak leuk. Een cadeautje verzinnen is een heel ander verhaal, want  het kost niet zelden hoofdbrekens om iets origineels te bedenken.
Ook als bedrijf is het soms een probleem om een passend  relatiegeschenk te vinden.

Zoekt u een origineel relatiegeschenk, iets bijzonders, wat ook nog eens speciaal voor die  ene gelegenheid of persoon gemaakt is?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Met een zorgvuldig doordacht ontwerp in een eeuwenoude techniek verrast u iedereen. U koppelt uw bedrijf aan geschiedenis, aan traditie en degelijkheid. Door de strakke en
zorgvuldige afwerking en de intense kleuren ziet het geheel er wel hedendaags uit.

In opdracht werken vind ik plezierig. Nadat is besloten dat ik de prent of het ontwerp kan gaan maken en afspraken zijn gemaakt over zaken als de oplage, het precieze formaat, het materiaal en de lay-out, kan ik beginnen met het leukste onderdeel: een zo goed mogelijk ontwerp maken van het overeengekomen onderwerp.

Wanneer u verder kijkt op deze site dan krijgt u een indruk van een aantal ontwerpen.
Uiteraard komt dit alles nog beter over in een persoonlijk gesprek. Ik nodig u hiervoor van harte uit, want ook voor u en uw bedrijf wil ik graag mijn artisticiteit, creativiteit en vakmanschap inzetten.

Voorbeelden

De prent ‘Rhenen, Pinkesteren 2008’ kwam tot stand in opdracht van de Gemeente Rhenen, voor de “Oud-strijders van de Grebbeberg”. De informatie kreeg ik van Dhr. Deys, voorzitter van de historische vereniging Rhenen en van het legermuseum in Harskamp. Het afgebeelde landschap is Rhenen zoals het er nu (ongeveer) uitziet. De link naar het verleden wordt gevormd door het golfrandje, de kleur en de medaille (de Militaire Willemsorde vierde klasse). Het zicht op Rhenen is vanuit het westen, op de dijk tussen Lienden en Kesteren. De prent is gemaakt in de mezzotint-techniek.

In 2004 bestond het Rembrandt College in Veenendaal 10 jaar. Eén van de feestelijkheden behelsde een kunstwerkje voor alle collega’s en ik mocht het maken. In gesprekken met leerlingen en docenten (collega’s) kwam ik tot de meest kenmerkende eigenschappen van de school, en heb die verwerkt in mijn ontwerp (zie onderstaande afbeelding).

Voor een balletliefhebber uit Bergen op Zoom maakte ik de prenten ‘Ballet I’ en ‘Ballet II, beide in een oplage van 60 stuks.
Ondertussen heb ik voor verschillende mensen een Ex Libris ontworpen waaronder Jos van Waterschoot, Har Siekman, Gerard Overeem, Riet van de Vlies, Peter Kleine Schaars.